Building Holland: Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

Van 17 tot en met 19 april vindt in de RAI Amsterdam de Building Holland plaats. Het thema dit jaar is (Re) Building The Future. Om in de toekomst te blijven bouwen is het noodzakelijk om ons te blijven ontwikkelen richting deze toekomst.

De Groot & Visser laat zich op dit 3-daagse event zien als partner voor de gehele gebouwschil. Bezoek deze beurs en ontdek het gemak van de complete gevelsystemen van De Groot & Visser!
U vindt ons op stand nummer 10.063.

De Groot & Visser is ervan overtuigd dat we de wereld slechts te leen hebben van volgende generaties. Het is dus zaak zuinig met onze grondstoffen om te springen en te blijven innoveren op gevelgebied.

De Gevel die rendeert!
Het creëren van een optimaal woon- en werkklimaat begint bij het maken van de keuze voor de juiste gevel. Of het gaat om rendement van uw medewerkers of om het creëren van een prettig binnenklimaat voor bewoners, door de gevel integraal te benaderen levert deze u geld op!
Simpel ook al door het toepassen van de juiste zonwering of PV in de gevel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door het team van De Groot & Visser.

Foto ABN Amro CIRCL

Gevelinnovaties die renderen!
Continue zoeken naar oplossingen om natuurlijke energiebronnen te gebruiken in de schil van een gebouw is onze passie. Vol trots nemen wij u mee in de mogelijkheden die er zijn. We vertellen u graag alles over onze integrale gevels; gevels die het bouwproces optimaliseren, het binnenklimaat bewaken, energie besparen en zelfs energie opwekken. En dat alles terwijl de architect zijn creatieve vrijheid behoudt.
Of wat te denken van de Fasolar? Een innovatief systeem dat zonlicht concentreert op vacuümbuizen. Hiermee focussen we ons op het beste van drie werelden: het weren van ongewenst direct zonlicht, het reguleren van diffuus zonlicht en het opwekken van energie. En dat alles in een esthetisch design.

Foto Fasolar

Circulaire Gevel Bouw, Just do it!
Een circulaire gevel is een gevel die op welke wijze dan ook hergebruikt kan worden. Hergebruikt zonder, of met zo min mogelijk, degeneratie. Dat is de basisgedachte geweest bij het ontwerpen van de gevels bij Circl van ABN Amro en het Paviljoen De Knoop.
Hiervoor zijn gezamenlijk zeer veel creatieve en innovatieve oplossingen bedacht die niet standaard zijn en soms ook nog niet eens bewezen. Het is lef hebben! Het betekent denken buiten de huidige standaarden, afwegingen maken tussen functionele en esthetische wensen en pragmatisch zijn.
Bovenal is het ontwerpen van een circulaire gevel een circulair samenwerkingsproces.
Nu en in de toekomst. Just do it!
Op woensdag 18 april om 11:45 uur kunt u een lezing bijwonen van Anita de Groot op de Futurae Stage; zij zal u alle ins en outs vertellen over circulaire gevelbouw.

Artist Impressioin The Green House

Bezoek aan Building Holland is geheel kosteloos
Bestel hier uw GRATIS toegangskaart.