Gevex Professionele zonwering ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt een breed scala aan binnen- en buitenzonwering voor zowel commerciële als residentiële gebouwen.

Onze expertise op het gebied van zonwering en daglicht regulering stelt ons in staat om, samen met architecten, interieurontwerpers, ontwikkelaars en eindgebruikers, oplossingen aan te bieden en of te ontwerpen die de voordelen van natuurlijk licht volledig benutten maar ongewenste effecten zoals warmte, verblinding en reflecties beperken.

Met moderne materialen zoals, doeken, weefsels, terracotta, aluminium, staal en hout of een combinatie hiervan bieden wij architecten de mogelijkheid oplossingen te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn. De relatie met ons zusterbedrijf “De Groot & Visser” (www.gv.nl) stelt ons in staat om volledig geïntegreerde geveloplossingen aan te bieden.

samenwerking

Als Gevex Professionele zonwering zien we een open en transparante samenwerking als sleutel tot het beste product. Onze vaste opdrachtgevers waarderen dit en schakelen ons in op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Op die manier kunnen wij onze gespecialiseerde kennis al vroeg in het traject inzetten.

Lees meer

innovatie

Wij durven te beweren dat we voorop lopen op het terrein van zonwering. Dat zien we ook als onze plicht naar onze planeet. Meer nog dan de installatie, kan de zonwering van een gebouw een doorslaggevende rol spelen in het streven naar nul energieverbruik. Dat is wat onze medewerkers drijft. Zij zijn zo gespitst op vernieuwing dat we ze eerder moeten afremmen dan motiveren.

Lees meer

transformatie

De ultieme vorm van duurzaamheid is bestaande gebouwen een zo lang mogelijk leven geven. Dat kan met transformatie. Het is dé manier om het rendement van een gebouw te verhogen. Vaak betekenen relatief kleine ingrepen al een enorme stap vooruit in uitstraling, comfort en energieprestatie. En grotere ingrepen hoeven niet onder te doen voor nieuwbouw.

Lees meer

maak kennis met alle medewerkers

Het team van Gevex Professionele zonwering staat iedere werkdag voor u klaar, of u nu al klant bent of dat u graag meer wilt weten over ons.

vacatures

Onderstaand vind je een actueel overzicht van onze openstaande vacatures.