De Groot & Visser en 1FitBuilding bundelen krachten voor zonweringsactiviteiten

GEVEX professionele zonwering
De Groot & Visser B.V. is voor haar zonweringsactiviteiten een samenwerking aangegaan met 1FitBuilding. Dit bedrijf zal verder gaan onder de naam GEVEX professionele zonwering. GEVEX professionele zonwering staat onder leiding van Willem Biesheuvel en Rob Jongenelen. Beiden hebben ruime ervaring in de zonwering en projectbouw. Met meer capaciteit en focus zal de groeiende vraag naar professionele zonwering sneller en beter beantwoord worden. GEVEX zal zelfstandig en autonoom in de markt van professionele zonwering opereren.

De zonweringbranche innoveert in hoog tempo, met oplossingen die zowel thermisch als visueel het comfort in een gebouw verbeteren en daarmee tevens de energiebehoefte verminderen. Daarnaast zal GEVEX door haar focus en expertise opdrachtgevers beter kunnen bedienen.Intensieve samenwerking

GEVEX zal intensief blijven samenwerken met De Groot & Visser als het gaat om integrale geveloplossingen. Ook zal het onderhoud en de nazorg door het ervaren en klantgerichte team van De Groot & Visser uitgevoerd blijven worden.

De Groot & Visser en 1FitBuilding hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden. Met deze bundeling van ervaring en krachten in GEVEX, zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De komende periode houden we u graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen GEVEX professionele zonwering.

Zonweringsadvies op maat
Screens, uitvalzonwering, buitenjaloezieƫn, markiezen, markisolets, zonneroosters, schoepenzonwering, PV-zonwering en binnenzonwering. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar hoe kiest u de zonwering die bij uw gebouw past? Dat hangt helemaal van uw wensen af. Vindt u privacy belangrijk? Of juist een vrij doorzicht? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die binnen uw wensen en budget passen. GEVEX professionele zonwering gelooft niet in standaard oplossingen. Uitgangspunten zijn de unieke bouwkundige en architectonische aspecten van uw pand Ʃn de wensen van de gebruikers. Zo krijgt u altijd de beste zonwering voor uw pand. Neem contact op voor een vrijblijvend advies via 0183-646563 of info@gevex-zonwering.nl
U vindt GEVEX professionele zonwering aan de Techniekweg 6A in Gorinchem.