De gevel die rendeert

Het creëren van een optimaal woon- en werkklimaat begint bij het maken van de keuze voor de juiste gevel.
De Groot & Visser beseft dat de gevelbouw enorm in ontwikkeling is. Een gevel is meer dan een schil van een gebouw. Een gevel rendeert! Door het toepassen van PV en het gebruik van de juiste zonwering kan een gevel veel geld opleveren voor een gebouweigenaar. Nog maar niet te spreken over het rendement van medewerkers in gebouwen. Door voldoende licht, zuurstof en zonwering kan de productiviteit fors verbeterd worden.

Om deze reden investeert De Groot & Visser in de ontwikkeling van nieuwe producten. Slim omgaan met energie en het juiste binnenklimaat realiseren is daarbij het doel.
Onze integrale gevels optimaliseren het bouwproces, bewaken het binnenklimaat, besparen energie en wekken zelfs energie op. En dat alles terwijl de architect zijn creatieve vrijheid behoudt.
Of wat te denken van de Fasolar? Hiermee focussen we ons op het beste van drie werelden: het weren van ongewenst direct zonlicht, het reguleren van diffuus zonlicht en het opwekken van energie. En dat alles in een esthetisch design.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door het team van De Groot & Visser.