Nebo

Project: Nebo
Plaats: Barneveld
Opdrachtgever: Hervormde stichting tot verzorging van ouderen NEBO
Product: Schuifpanelen/louvrezonwering, uitvalzonwering en screens
Jaar van realisatie: 2013

Om een aangenaam binnenklimaat te creƫren is het gezellige, kleinschalige, christelijke woonzorgcentrum Nebo in Barneveld door ons voorzien van massief houten western red ceder schuifpanelen, uitvalzonwering en screens.
Zowel de schuifpanelen als de zonwering zijn elektrisch bedienbaar.

Gerelateerde projecten

Royal FloraHolland

Plaats: Aalsmeer

Meerzicht

Plaats: Eindhoven

CKE Hoog Stratum

Plaats: Eindhoven

Amvest

Plaats: Cruquius

MBO Westland

Plaats: Naaldwijk

Hoofdkantoor Dekker Hout

Plaats: Den Haag

Maris College Houtrust

Plaats: Den Haag

Prinses Maxima Centrum

Plaats: Utrecht

Zwembad Hart van Zuid

Plaats: Rotterdam