Danone

Project: Danone
Plaats: Utrecht
Architect: Cepezed
Aannemer: BAM Utiliteitsbouw Utrecht
Opdrachtgever: OVG Projectontwikkeling
Product: Horizontale screens
Jaar van realisatie: 2013

Het innovatiecentrum van Danone is gebouwd op het universiteitscentrum De Uithof in Utrecht. Bij het ontwerp en uitvoering ging bijzondere aandacht uit naar kwaliteit en duurzaamheid wat werd beloond met de BREEAM Excellent-normering.
Onze “grote zus” De Groot & Visser leverde en plaatste de puien, glasplaten, vliesgevels en daklichten. In het atrium plaatsten we daklicht zonwering voorzien van staaldraden en haken. Aan de gevel zijn spanners gemonteerd om de RVS draden waar het schermdoek aan hangt op te kunnen spannen. De elektrisch aangedreven doeken schuiven van spant naar spant over een afstand van ca. 2,7 meter.

Gerelateerde projecten

Royal FloraHolland

Plaats: Aalsmeer

Meerzicht

Plaats: Eindhoven

CKE Hoog Stratum

Plaats: Eindhoven

Amvest

Plaats: Cruquius

Amsterdam The Style Outlets

Plaats: Halfweg

MBO Westland

Plaats: Naaldwijk

Royal Cosun

Plaats: Dinteloord (Stampersgat)

Hoofdkantoor Dekker Hout

Plaats: Den Haag

Maris College Houtrust

Plaats: Den Haag