Sonnet zonneroosters voor 64 bedrijfsunits Delfgauw

Het is een oude makelaarswijsheid. De locatie van een pand is het enige dat je nooit kunt veranderen. Dus die moet goed zijn. Delfpark ligt op een toplocatie voor bedrijfsunits, direct langs de snelweg tussen Den Haag en Rotterdam, aan de Verlengde Spiegelmakerstraat op twee minuten rijden van de afslag Delft-zuid. De bereikbaarheid is optimaal.

Om deze reden wordt er een ruime keuze aan bedrijfsunits gebouwd. Kopunits of centrale units, met verdiepingsvloer of zonder en met verschillenden afmetingen. Het betreft 64 bedrijfsunits verdeeld over 3 gebouwen.
Delfpark wordt verkocht en gebouwd in fases. Fase A is inmiddels verkocht en wordt er hard gebouwd aan fase B.

In opdracht van Batenburg Bouw en Ontwikkeling zullen we de units in 2019 gaan voorzien van Sonnet zonneroosters; een uniek zonweringssysteem wat in eigen beheer is ontworpen.
De Sonnet zonneroosters kunnen, afhankelijk van het gekozen type, zowel horizontaal, verticaal als diagonaal, vast of beweegbaar aan de gevel worden gemonteerd. In dit geval worden de roosters horizontaal gemonteerd met vaste lamellen.

Een zonnerooster is een permanente en windvaste zonwering die een vrijwel onbelemmerd uitzicht naar buiten garandeert. Het unieke gepatenteerde fixeersysteem zorgt voor een snelle montage.
Last but not least geeft het Sonnet zonnerooster een eigentijdse, architectonische uitstraling aan uw gebouw.