Samenwerken

Open en transparant

Samenwerking

Als Gevex Professionele zonwering zien we een open en transparante samenwerking als sleutel tot het beste product. Onze vaste opdrachtgevers waarderen dit en schakelen ons in op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Op die manier kunnen wij onze gespecialiseerde kennis al vroeg in het traject inzetten.

Kennis delen

Aannemers en overheden benaderen ons vanwege onze integrale benadering van binnen en buiten zonwering. Hiermee leveren wij opdrachtgevers de grootst mogelijke toegevoegde waarde. Wij delen dan vanaf het eerste stadium onze kennis en geven inzichten in alternatieven. Door transparant met elkaar te communiceren brengen we functionele, esthetische en financiƫle uitgangspunten bij elkaar.
Of het nu om tender, bouwteam of PPS-constructie gaat, wij garanderen dat de wensen van opdrachtgevers worden gerealiseerd binnen de gestelde uitgangspunten van tijd, kwaliteit en budget.

Een selecte kring van leveranciers

Naast de samenwerking met opdrachtgevers en bouwpartners is er de samenwerking met onze leveranciers. In ons lange bestaan hebben we ons weten te omringen met een selecte kring van gerenommeerde leveranciers. Wij vonden hen op het feit dat zij, net als wij, voortdurend op zoek zijn naar hoe het beter kan. Samen ontwikkelen we producten die een grote bijdrage leveren aan people, planet en profit.